Услуги

Услуги кои ги нудиме:

Производство на мебел и ентериер


Главна услуга која ја нудиме на нашите клиенти е производство на мебел и ентериери.

Нудиме реализација на комлетни проектиза ентериер и парчиња мебел. Нашата обврска е да произведеме продукти со висок квалитет и издржливост.

Дизајн и проекти на мебел и ентериери


Целокупни решенија со дизајн на ентериери и парчиња мебел.

Нудиме комплетни проекти и технички разработки на ентериери и парчиња мебел. Се што ни треба е насока во вашиот стил.

Опремување на продавници и имоти (shopfitting)


Располагање со огромна разновидност на материјали и решенија направени по нарачка.

Висококвалитетно опремување на продавници и оптимална презентација на производи бараат добро осмислена функционалност и совршени целокупни концепти. Барањата за дизајн, квалитет и амбиент се исклучително високи. Покрај тоа, брзите и флексибилни производствени капацитети се неопходни за конструкција на штандови, поставување продавници и опремување.

Услуги