Историја

Компанија со богата историја


 

Имаме 65 години искуство во индустријата за производство на мебел и процес на идустријализација која сè уште се развива.

Посветеноста кон нашата работа е она што нè создаде во семејна компанија со три генерации до денес.

Квалитетот не е дело, квалитетот е навика.
-Аристотел
 

Од основачот, Љубиша Смилевски- вешт занаетчија на рачно изработен, луксузен мебел од дрво, до Тихо Смилевски- кој го воведе машинското производство во процесот на изработка на мебел и ја прошири палетата со современи плочести материјали, Внатрешен Дизајнер Елена Смилевска Горњевска - Дизајнер на ентериери при Accademia Italiana и Продукт дизајнер при Машински факултет-Скопје и Магистер Инженер Архитект при Архитектонски факултет М.И.А. Синоличка Смилевска, ги обединуваат традицијата и иновацијата, искуството и знаењето, техниката и уметноста.


65

години на пазарот

Повеќе од половина век работење и собирање искуство.

2567

реализирани проекти

Повеќе од 2567 реализирани проекти во последните 10 години.

100

% задоволство

Клиенти со долгогодишна соработка.